Sådan blev chokoladekagen!

Jordskoksuppe

Kastede mig ud i en lækker jordskoksuppe, som det viste sig at blive. Jeg elsker kartoffelporresuppe og denne variant er mindst lige så god!! Og de jordskokker jeg skulle bruge kostede kun 4 kr i Rema! Billig og velsmagende! Mums!

Fandt opskriften på alletiderskogebog.

Man tager 300 gram jordskokker, 250 kartofler, 200 gram løg og skærer det i grove tern. Det rister man så hurtigt af i olivenolie i en gryde, og kommer herefer 8 dl. hønseboullion på, som får lov at koge i 20 min. der skulle egentlig bruges fløde og muskatnød. Jeg brugte 1,5 dl. cremefraiche og inden muskat, da jeg var løbet tør. Det skal så koge med i 5 min, cremefraichen, og så blender man det til en glat masse 🙂 tilføj herefter salt og peber efter smag og samvittighed – alt det salt er for meget! spar på det 😉 og så serveres suppen med ristet bacon eller skinke 🙂

IMG_1031.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan blev chokoladekagen!