Jordskoksuppe

Ny makeuppensel fra Shiseido

 

IMG_1045.JPG

Jeg har længe brugt en pensel fra Elf. Cosmetics til min foundation fra Tromborg. Den stak meget og var ikke behagelig at påføre makeuppen med, da denne slags makeup virkelig skal arbejdes ind i huden pga. mineralerne. Jeg gik derfor i Matas for at kigge efter en ny, og fik en super god betjening. Hun anbefalede mig denne pensel fra Shiseido til 260 kr, mener jeg det var, og det er bare SÅ god. Det er en meget tæt børste, som gør, at din foundation ikke “forsvinder”. Den samler det op, og man behøver slet ikke bruge så meget, og sparer derfor en på at købe makeup så ofte. Så selvom det er en dyr børste, så er pengene tjent ind igen. Jeg kan virkelig mærke en forskel og den er bare super blød og lækker. Den holder i mere end 2 år. Man skal vaske den engang imellem i alm. håndsæbe. Og husk at holde hårene nedad under vask. På den måde undgår man at vandet løber ned i børsten og får hårene til at rådne!

 

IMG_1044.JPG

IMG_1046.JPG

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordskoksuppe