Sådan blev chokoladekagen!
Da jeg ikke kunne finde et godt tilbud på kokosolie, som faktisk er ret dyrt, fandt jeg en anden opskrift, der ligner den anden meget, hvor der skulle koldpresset rapsolie i, hvilket jeg lige havde i køleskabet, og som jeg synes er super! Det laver jeg også mit hjemmelavede smørbare produkt af, hvor jeg tager 1 dl af olien og en pakke smør. På den måde får man de sunde planteolien, som eftersigende skulle være “dræbt” i Kærgården! = Kirkegården. Efter jeg læste dette, har jeg ikke kunne spise det 🙂
Kagen består af :
400 gram dadler, de bløde og gjort fri for sten
200 gram mandler
1/2 hakket vaniljestang
5 spsk koldpresset rapsolie
5 spsk kakao pulver plus til drys på toppen
lidt kanel ca. 2 tsk.
lidt salt
saften fra en appelsin eller juice
6 æg
mandler blendes først og så kommer man resten af ingredienserne i, undtagen æggene, som skal i ét ad gangen til sidst
bages ved 180 grader i 40-45 minutter! muuums, den er lækker og smager af chokoladekage 😀
den ser lækker ud og lige en opskrift for mig uden hvede den skal helt sikkert prøves en af dagene.
http://momwithabigm.bloggersdelight.dk/