Åh nej!!

Sunde tips

Pukka er blevet min nye favorit te! Økologisk og koffeinfri. Jeg har igennem en periode med angst ikke kunne tåle koffein, og jeg prøver derfor at undgå det så vidt muligt. Jeg kan nemlig få slem hjertebanken af det. Efter min sildemad til frokost, nappede jeg lige to fiskekapsler med ingefær 🙂 fik også ingefær i min te i morges 🙂

Fiskeoliens omega 3 er så super sundt!
Det er godt for vores cellers smidighed og dermed vores krops smidighed og også for transporten af signaler, som bliver sendt i vores celler. Det er i det hele taget sundt for vores heldbred! Læs mere om det her

Pukka Cleanse renser huden 🙂

Hvad er dine sunde vaner?

IMG_1176.JPG

   

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh nej!!