Proteinbar efter træning

Dagens make up look

 

 

 

Jeg kan godt lide at eksperimentere lidt med makeuppen her i weekenden. I dag fik den fuld gas med ansigtsplejen, som jeg godt kan forsømme lidt i hverdagen – ren dovenskab 😉 Jeg startede med at rense mit ansigt i Tromborgs ansigtsfoam, hvor efter jeg brugte deres ansigtsscrub og vitaminmaske, som bare dufter så skønt af svømmehal, hvilket jeg elsker! Derefter sprøjtede jeg med deres facial mist og afsluttede med deluxe face cream. Da det var trukket ind i huden, kunne jeg begynde på makeuppen. Jeg dækker urenheder med concealer og dækker huden med mineralpudderen. Så kom der lidt blush på kinderne, farve på brynene og i dag prøvede jeg en meget mørk øjnskygge, som jeg faktisk synes er ok til mig 🙂 afsluttede med masser af mascara!

IMG_1788.JPGIMG_1791.JPG

 

 

   

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinbar efter træning