Tak for shopping mor

Proteinbar efter træning

Jeg er begyndt at styrketræne lidt igen, så skulle da lige give min krop lidt protein derefter, selvom den nok ikke er heeeelt sund 😉
Jeg ved godt at musklerne ikke kommer med det samme, men tror ikke, det kan skade 🙂 jeg synes, jeg har hørt at man skal træne regelmæssigt i 8 uger før man opbygger muskler. Det er noget med, at det faktisk kun er hjernen, der bliver bedre til at udføre øvelserne i de første 8 uger. Måske er det en skrøne – det håber jeg 🙂

(null)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak for shopping mor