Sushi vs lasagne

Savner RIGTIG kaffe!

Efter min periode med stress som udløste angst, har jeg ikke kunne nærme mig en kop kaffe uden at få vanvittig hjertebanken. Min læge siger dog, at jeg vil kunne drikke det igen senere hen. Lige nu drikker jeg koffeinfri ‘bland op kaffe’ og det smager bare ikke rigtigt :-/ var dog heldig at få en kop koffeinfri kaffe på Cafe Guldægget i Esbjerg, men synes mit hjerte hoppede lidt, så måske sad der stadig lidt kaffe i deres maskine? Godt smagte det i hvert fald 🙂

(null)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sushi vs lasagne