Bailey muffins

Vi flytter

(null)

 

 

(null)

 

Her lidt billeder fra forrige weekend, hvor vi var i Middelfart for at se på lejlighed. Det var ikke noget for os, og vi har kigget denne weekend i Kolding, hvor der heller var noget. Vi er begge fast besluttede på at flytte, og jeg glæder mig til at begynde på et nyt kapitel i mit/vores liv. Det har ikke været nemt at bo her, hvor vi bor nu. Det er et belastet kvarter, og vi slås både med fulde mennesker, skænderier og fester søndag og midt i ugen, så vi skal videre i livet både privat som arbejdsmæssigt. Jeg glæder mig til at kunne afsløre, hvor vi skal bo, når vi finder det rette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bailey muffins