Foxy uden rygrad

Nyeste Tromborg investering

IMG_0935  Har investeret i disse to produkter fra Tromborg. Jeg havde bare lyst til at prøve deres foundation med det samme, men måtte hen at vaske min make-up børste, for at sikre mig, at der ikke var alverdens skidt i den, som det viste sig! Må lige blive lidt bedre til at rense 😀 Jeg rensede mit ansigt af i deres foam/renseskum og rense herefter i dybden med deres scrub, som bare er så lækker! den dufter dejligt og efterlader huden meget blød.

Så i dag, så skulle jeg endelig have foundationen frem! jeg er meget imponeret! jeg er så træt af alt det l*rt, jeg har smurt på mit ansigt igennem årene, så nu skal det være slut! ikke mere bb cream til mig!
efter en hel dag med denne mineral foundation er min hud langt fra så fedtet, som den plejer at være plus at den er lækker og blød! der skal arbejdes med den og måtte dyppe adskillige gange, men synes, det er det hele værd!

her er lidt fra hjemme siden

Tromborgs Mineral Foundation er 100 % naturlig og helt uden konserveringsstoffer og med bedste forarbejdning af mineralerne. Den er også egnet til problemhud, da den med sit indhold af mineraler virker helende. 

Du kan gå på opdagelse i deres videoer, hvor Marianne Tromborg selv forklarer. Det er så sjovt, når hun siger “møffer” hele tiden!

På min ønskeliste er nu deres mascara, eye gel, blush velvet og mineral concealer – kom jul, kom sne, kom gaver!

IMG_0934

2

 • Clara Hejde Prehn
  Siden  ·  Svar på kommentar
  • KarinaFlindt

   Det er faktisk ikke helt den som på billedet, men den som er svagt lyseblå udenpå. Jeg er faktisk ikke helt begejstret, men det er kun fordi, jeg er vant til vandfadt mascara pga. Af mine store øjne, som tit løber i vand. Den smitter en del af desværre. Men vandfadt mascara er jo heller ikke så mildt, går jeg udfra og fordelen her er jo, at produkterne er så gode for en 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foxy uden rygrad