Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

4 kommentarer

 1. Jeg fik denne pakke med blandet te som gave for et par uger siden og har nu smagt dem alle. Jeg synes at de alle smager godt 🙂
  “Love” teen fra Pukka har jeg altid været vild med. Fornyligt opdagede jeg “Pure” og “Lime Mint” fra Yogi Tea, disse to er jeg blevet ret glad for. “Pure” smager rigtig meget af lakrids og er rigtig god at drikke hvis man har lyst til noget sødt, så plejer jeg at drikke denne te i stedet og “Lime Mint” indeholder også lakrids, men også lime, pebermynte, kardemomme, ingefær og andre lækre ting. Alle tre slags te er urtete og jeg har virkelig en stor samling af te derhjemme, så min kæreste har forbudt mig at købe mere te, før jeg får drukket det jeg har. Hehe.. så engang imellem må jeg smule mere te med hjem, så han ikke opdager det 🙂

  • KarinaFlindt

   Det lyder godt! Fik nemlig en med galangarod og den var ikke god 🙁
   fedt du smugler det med hjem 😀 må da prøve dem der yogi te 🙂

 2. Nighttime fra Pukka er den bedste the – mums 🙂

  • KarinaFlindt

   Den har jeg ikke prøvet endnu! Den må jeg finde 😉 tak for tippet og dit besøg på bloggen 🙂

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk