Sund chokoladekage

Pukka Moments of Bliss

Jeg elsker en god kop te, og Pukka te er kvalitetste, som er uden koffein, og derfor med fordel kan drikkes om aftnen. Te er jo i princippet et nydelsesmiddel, men hvis man vælger ren te uden alt for meget unødvendigt, uden sukker i og koffeinfri, så er man altså langt ad vejen 🙂 Jeg har bestilt denne pakke Pukka te på Nicehair.dk med mange forskellige slags i, da jeg købte en derinde, hvor jeg bestemt ikke kune li smagen 🙁 FØJ. sundt, men smagte mig ikke…
pukka_te_moments_of_bliss_sampak_20_breve_kologisk-p

Glæder mig til at hente den senere i dag. Hvad er din favorit te??? Og har du en holdning til Pukka te?

   

4

 • Jeg fik denne pakke med blandet te som gave for et par uger siden og har nu smagt dem alle. Jeg synes at de alle smager godt 🙂
  “Love” teen fra Pukka har jeg altid været vild med. Fornyligt opdagede jeg “Pure” og “Lime Mint” fra Yogi Tea, disse to er jeg blevet ret glad for. “Pure” smager rigtig meget af lakrids og er rigtig god at drikke hvis man har lyst til noget sødt, så plejer jeg at drikke denne te i stedet og “Lime Mint” indeholder også lakrids, men også lime, pebermynte, kardemomme, ingefær og andre lækre ting. Alle tre slags te er urtete og jeg har virkelig en stor samling af te derhjemme, så min kæreste har forbudt mig at købe mere te, før jeg får drukket det jeg har. Hehe.. så engang imellem må jeg smule mere te med hjem, så han ikke opdager det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • KarinaFlindt

   Det lyder godt! Fik nemlig en med galangarod og den var ikke god 🙁
   fedt du smugler det med hjem 😀 må da prøve dem der yogi te 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nighttime fra Pukka er den bedste the – mums 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • KarinaFlindt

   Den har jeg ikke prøvet endnu! Den må jeg finde 😉 tak for tippet og dit besøg på bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund chokoladekage