Outfit til februar

Klagesag

Jeg klagede i sidste måned over nogle cookies, som vi har købt i Bilka, da de havde en mærkelig bismag af metal. Jeg sendte kagerne ind og fik at vide, at jeg ville få en skriftlig forklaring på problemet. Så i dag modtager jeg denne pakke fra firmaet uden en forklaring. Håber da den dukker op. Det er ikke deres produkter, som jeg er interesseret i, men at beskytte forbrugerne!!

(null)

   

4

 • Cille

  Jeg vil give dig ret i, at de godt lige kunne have sendt brevet med sammen med pakken, men når det så er sagt, så synes jeg det er ret god stil af virksomheden at sende en pakke afsted. Desværre ikke noget man ser for tit 🙂

  Kig rigtig gerne forbi – http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • KarinaFlindt

   Ja, men jeg føler bare lidt at de prøver at ‘spise mig af’ med den pakke, for jeg er sgu mere interesseret i, at høre en forklaring eller få min Porto betalt, da jeg har betalt for at sende kagerne ind… Håber det kommer inden alt for længe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er dårlig stil at de bare spiser dig af på den måde. Håber den forklaring kommer! 🙂

  Cathrine
  // tiiner.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit til februar