Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

4 kommentarer

 1. Cille

  Jeg vil give dig ret i, at de godt lige kunne have sendt brevet med sammen med pakken, men når det så er sagt, så synes jeg det er ret god stil af virksomheden at sende en pakke afsted. Desværre ikke noget man ser for tit 🙂

  Kig rigtig gerne forbi – http://cillesunivers.bloggersdelight.dk/

  • KarinaFlindt

   Ja, men jeg føler bare lidt at de prøver at ’spise mig af’ med den pakke, for jeg er sgu mere interesseret i, at høre en forklaring eller få min Porto betalt, da jeg har betalt for at sende kagerne ind… Håber det kommer inden alt for længe

 2. Det er dårlig stil at de bare spiser dig af på den måde. Håber den forklaring kommer! 🙂

  Cathrine
  // tiiner.dk

  • KarinaFlindt

   Ja det håber jeg også!!!

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk