Lang kjole - kort krop :-(

Kigger på lejligheder

IMG_1695.JPG

I dag skal vi til Fredericia og Kolding for at se på lejligheder. Pt. har vi set på i alt 5 lejligheder og ingen af dem levede op til de mindste krav. Jeg kunne bare mærke, hvordan jeg blev helt deprimeret over, hvor svært det kan være at finde noget, alt den tid man bruger og ikke mindst penge. Da vi kom hjem i fredags fik jeg en slem hovedpine. Jeg håber virkelig at de lejligheder, vi skal se i dag er noget bedre. Men en ting er sikkert, og det er, at vi skal videre herfra.

   

2

 • Fanny

  Det kan være virkelig frustrerende, når man ikke kan finde noget. Stod i samme problem for ca. et år tilbage, men fandt til sidst en rigtig fin lejlighed, som jeg nu bor i sammen med min søster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • KarinaFlindt

   Håber der er håb forude! Man bliver bare helt vildt usikker, og det hele virker håbløst :-/ ! Tak for dit besøg!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lang kjole - kort krop :-(